04. 09. 2021

Festival barevného minivolejbalu opět v Ostravě

V sobotu 4.9.2021 proběhl v Ostravě festival minivolejbalu - VOLEJBAL V BARVÁCH. Zúčastnilo se bezmála 50 týmů převážně z Moravy. Všechny kategorie našly zaslouženého vítěze a po skončení turnaje děti se svým doprovodem zavítali na zápas ME ve volejbale mužů mezi Českem a Běloruskem, kde s nadšením podpořili své vzory.

První zářijová sobota byla v Ostravě barevná, ale mistr podzim v tom je tentokrát zcela nevinně. Venkovní travnatá hřiště na Plzeňské probarvily děti, které se zde zúčastnily celostátního kola v barevném minivolejbale. Český volejbalový svaz ve spolupráci s Blue Volley Ostrava za vydatné pomoci Green Volley a Red Volley uspořádali tento turnaj, jehož se zúčastnilo téměř 50 týmů v pěti kategoriích v termínu, kdy zde zároveň probíhá ME ve volejbale mužů. Na hřišti tak nechali duši jak malí sportovci, tak posléze ti velcí-naši reprezentanti, které byli účastníci turnaje večer podpořit.

Celý turnaj provázelo nejen slunečné počasí, ale i dobrá nálada a chuť do hry, kterou měly po dlouhé turnajové pauze všechny děti opravdu velkou. K vidění tak bylo mnoho pěkných sportovních momentů a bitvy plné emocí.

Chtěli bychom tímto poděkovat nejen všem malým sportovcům, ale i jejich trenérům a rodičům, kteří se akce zúčastnili a pomohli nám vytvořit neopakovatelnou atmosféru. Velký dík patří samozřejmě také všem organizátorům, ať už těm, kteří byli k viděni přímo na hřišti, nebo těm mnoha „neviditelným“, bez nichž by však tato akce nemohla proběhnout. Věříme, že si všichni spolu s námi užili jak sportovní část, tak posléze i tu společenskou na zápase naší mužské reprezentace proti Bělorusku.

Stále se ještě můžete přihlásit do našich kroužků BESKYĎÁČKU (přihlášku naleznete v záložce Dokumenty)

Mediální podporu akce naleznete:

3.9.2021 - ČT 1 – Dobré ráno (1. vstup)

3.9.2021 - ČT 1 - Dobré ráno (2. vstup)

3.9.2021 - ČT 1 - Dobré ráno (3. vstup)

4.9.2021 - ČT 4 – Sport – Volejbalové studio Česko-Bělorusko (4.-5.minuta)

4.9.2021 – Fotogalerie z akce